SupportFAQ Login Despre Noi
web hosting web design
Pagini Relatate

Gazduire web
Design web
Nume domeniu
Optimizare site
Adaugare Site
Promovare site
Parteneri
Domenii web
Logo design
Banner design
Cautare

Despre Noi

about us

 

Infiintata in 1999, Velnet a reusit sa devina un leader pe piata invingand importrivirea si suspiciunile persoanelor de a folosi internetul ca o parte a solutiilor lor. Astazi, internetul este un mediu dovedit de comunicare care angajeaza clientii intr-un drum dinamic si puternic. Viziunea companiei Velnet este sa continue sa livreze un profesional nivel de suport pentru a ajuta ca afacerile online sa reuseasca si sa prospere intr-o lume unita.

Concentrandu-ne pe evolutia nevoilor companiilor in comert electronic, am ajutat afaceri de dimensiuni mici si medii in a-si intemeia si a-si spori solutiilor lor de e-business.

Velnet ca o companie pe internet este construita ca un sprijin pe termen lung, un baza pentru clientii de succes si isi doreste sa furnizeze ajutor si sfaturi eficiente la nivelul unui click pe buton.

In asociere cu partenerii nostri, ne-am transformat dintr-un provider direct de servicii internet intr-o afacere de consultanta orientata pe client, care furnizeaza clientilor nostri cele mai potrivite sfaturi in rapida lume a internetului.

Daca te intereseaza web design-ul, web hosting-ul, nume de domenii, optimizare site pentru motoare de cautare sau doar acces la internet, Velnet ofera servicii de design complete pentru necesitatiile fiecarui client.

Etica noastra este de a intelege pe deplin necesitatile clientilor, apoi de a livra in siguranta proiectul pentru o totala satisfactie.

Noi masuram succesul prin bunavointa cu care ne extindem baza de clienti care continua sa aleaga Velnet ca furnizorul de servicii internet numarul 1.

Pretul pachetelor noastre sunt accesibile si sunt livrate in timp si in cadrul bugetului.

Site-ul pe care Velnet il proiecteaza pentru compania dumneavoastra va fi unic si cu ajutorul echipei noastre de suport on-line, afacerea dumneavoastra va fi plasata competitiv pentru a prelua avantajele comunitatii globale.

Avem incredere ca Velnet va furniza pentru dumneavoastra, clientul, o solutie IT pretuita si o cheie a succesului Velnet, care va va ajuta sa deschide-ti usi care altfel ar fi impiedicat afacerea dumneavoastra.

 

Velnet Ro Web Hosting offers: Web Design Ro - Web Design Romania - Ro Domain Name Registration and International Domain Name Registration - free web hosting free web space visp - SEO Ro - Small Business Web Design and Web Optimisation - Search Engine Ranking - Small to Medium Sized Company Web Design - Website Design London - SEO Ro Optimisation Company, Romania - Search Engine Optimisation Services - Promotion and Placement - Web Design Ro and Logo and Banner Design Ro. Velnet Ro Web Design is based in London, England but offers Ro Web Design and Ro Web Hosting through out United Kingdom and Ireland.Velnet UK Web Hosting also offers Ro Web Address and SEO Ro services through our sister sites.